Cupcakes σοκολάτας με βουτυρόκρεμα
2:13 π.μ.
chocolate cupcakes with buttercream frosting
μικρό cupacake με υποσχέσεις μεγάλης απόλαυσης!
Πανεύκολα, υπερ- σοκολατένια cupcakes!
Αφράτα και ελαφρώς υγρά! Μπορεί ευκόλως να χαρακτηριστεί ως η καλύτερη συνταγή για σοκολατένια καπκέικ!
Η απόλαυση είναι δεδομένη, το ίδιο και η ευκολία τους!
Ανακατεύεις τα στερεά σε ένα μπολ, τα υγρά σε ένα ένα άλλο, τα ανακατεύεις μαζί (με αναδευτήρι, χωρίς μίξερ!) και ψήνεις! Έτοιμα!
Ετοιμάστε, παράλληλα, και την γευστικότατη, γρήγορη βουτυρόκρεμα, χρωματίστε την αν θέλετε και διακοσμήστε όπως εσείς επιθυμείτε! Εμείς δημιουργήσαμε ένα χριστουγεννιάτικο σχέδιο εν όψει εορτών.
Καλή απόλαυση!
Υλικά:
· 3
φλ. αλεύρι
· 3
φλ. ζάχαρη
· 1
½ φλ. κακάο
· 2
κ.γλ. μπέικιν
· 1
κ.γλ. σόδα
· 1
κ.γλ. αλάτι
· 2
βανίλιες
· ¾
φλ. σπορέλαιο
· 3
αυγά μεγάλα
· 1
½ φλ. γάλα
· 1
½ κ.σ. ξύδι
· 1
½ φλ. νερό ζεστό
Για την βουτυρόκρεμα πατήστε εδώ: Βουτυρόκρεμα
Εκτέλεση:
1.Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα στερεά υλικά.
2. Διαλύουμε
στην σόδα στο ξύδι και στο γάλα.
3. Αναμειγνύουμε
τα υγρά.
4. Ενώνουμε
και ανακατεύουμε μαζί.
5. Τοποθετούμε χαρτάκια για μάφινς σε ένα ταψάκι για μάφινς.
Βάζουμε λίγο από το μείγμα σε κάθε χαρτάκι (γεμίζουμε τα 3/4). Ψήνουμε στους
180 σε αντιστάσεις για 20-25 λεπτά.
6. Αφήνουμε να κρυώσουν καλά. Στολίζουμε με βουτυρόκρεμα
όπως θέλουμε. Εμείς τα κάναμε χριστουγεννιάτικα. Προσθέσαμε λίγο πράσινο χρώμα
στην βουτυρόκρεμα και αφού την ανακατέψαμε καλά, την βάλαμε σε ένα κορνέ με
μικρή μύτη (με δοντάκια) και σχηματίσαμε δεντράκια. Έπειτα, τα στολίσαμε με
πολύχρωμη τρούφα και στην κορυφή προσθέσαμε ένα κας-κας αστεράκι.
Καλή επιτυχία!
0 σχόλια