Εύκολο cheesecake με βύσσινα

4:43 μ.μ.


easy cheesecake with sour cherries


Ένα γλυκό που φέρνει από μόνο του το καλοκαίρι!

Γλυκόξινο, με ελαφριά γεύση τυριού και μια γλυκιά νότα βύσσινου.
Πανεύκολο, προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της σύγχρονης νοικοκυράς που θέλει να ικανοποιήσει την οικογένεια, τους φίλους, τους γνωστούς και τους φιλοξενούμενους.
Χτυπάτε στο μίξερ την κρέμα, απλώνετε πάνω από την βάση μπισκότου και έτοιμο το γλύκισμα! 
Δροσερό και ελαφρύ... στις κουζίνες ολοταχώς λοιπόν! 




Υλικά:
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 1 Μόρφατ
  • 3 συσκευασίες Φιλαδέλφεια (των 200 γρ.)
  • 250 γρ. μπισκότα digestive 
  • 125 γρ. Βούτυρο ή μαργαρίνη, λιωμένη
  • Μαρμελάδα βύσσινο
  • Κομπόστα βύσσινο


Εκτέλεση:
  1. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μίξερ και τα ανακατεύουμε με το βούτυρο.
  2. Απλώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα πάνω σε ένα τσέρκι με αποσπώμενα τοιχώματα. Βάζουμε στο ψυγείο.
  3. Χτυπάμε στο μίξερ το Μόρφατ και όταν φουσκώσει ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα. Συνεχίζουμε να χτυπάμε με το μίξερ και προσθέτουμε τις φιλαδέλφειες.
  4. Απλώνουμε το μείγμα πάνω από την βάση μπισκότου.
  5. Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
  6. Απλώνουμε από πάνω την μαρμελάδα και μετά τα βύσσινα από την κομπόστα.
  7. Σερβίρουμε! 




Καλή επιτυχία!



You Might Also Like

1 σχόλια

Facebook

Instagram